Anttolan seudun kyläyhdistys ry

ANTTOLA LÄHDÖSSÄ MUKAAN IKÄIHMISTEN PERHEHOITOHANKKEESEEN.
 

Anttolan seudun kyläyhdistys on päättänyt liittyä Kiteen kansanopiston Perhot-hankkeeseen ja maksaa tuhannen euron hankemaksun. Ensi vuoden loppuun voimassa oleva Perhot-hanke tähtää ikäihmisten perhehoidon ja vertaistuen kehhittämiseen ja pyrkii vakiinnuttamaan perhehoidon ikäihmisten hoivamuotona. Hankkeeseen kuuluu muun muassa perhehoitovalmennuksia. Anttola on tiettävästi ensimmäinen kyläyhdistys, joka on liittynyt Perhot-hankkeeseen. Osalliset ovat yleensä olleet kuntia. Anttolan seudun kyläyhdistyksen puheenjohtaja matti Laamanen sanoo, että kylän palvelut alkavat olla muilta osin kunnossa päiväkotia, koulua ja liikuntapaikkoja myöten, joten painopiste on nyt vanhusten inhimillisessä kodinomaisessa hoidossa.
Ensi vaiheessa Anttolan seudulle pyritään Laamasen mukaan kokoamaan hoitorinki ja verkosto, joka voi sijaistaa omaishoitajia. Myöhemmin tähtäimessä on kiinteistöyhtiömuotoinen perhekoti, joka voisi toimia esimerkikis osuuskuntapohjalla. Perhot-hankkeeseen kyläyhdistys saa edullisempaa koulutusta sekä hankkeeseen verkostot ja vertaistuen käytön. 

Anttolan seudun kyläyhdistys ry

KYLÄYHDISTYKSEN HALLITUS 2016

Hallituksen puheenjohtaja:
Pulkkinen Heikki


Jäsenet:
Eronen Tyyne
Kasurinen Raimo
Kunnas Heli
Mielonen Esko
Pesonen Mauno
Rajansalo Tuula
Suomalainen Tuukka
Taavitsainen Hannele

Varajäsenet:

Karttunen Leena
Karttunen Matti

KOKOUSPÄÄTOKSET

2010

2011


2012

2013

VUOSIKERTOMUS 2010


VUOSIKERTOMUS 2011

VUOSIKERTOMUS 2012

TOIMINTASUUNNITELMA 2011

TOIMINTASUUNNITELMA 2012


TOIMINTASUUNNITELMA 2013

TOIMINTASUUNNITELMA 2014


MITÄ KYLIÄ KUULUU TOIMINTA-ALUEESEEMME?

Kylätoiminta alkoi kylällä jo 1970-luvulla. Anttolan seudun kyläyhdistys ry on perustettu vuonna 1985, ja sen toiminta-alueeseen kuuluvat Anttola, Simpala, Tihvii ja Kerimäenkylä, jonka kylänosia ovat Silvola, Niinimäki, Rajamäki ja Tynkkylänmäki
 

MITEN KYLÄYHDISTYS TOIMII?

Kyläyhdistyksen toiminnan tavoitteena on palvella kylän asukkaita kehittämällä kylää, olla toimijana mukana ajankohtaisissa kylää koskettavissa asioissa sekä järjestää erilaisia kylätapahtumia ja -toimintaa. Nykyisiin tapahtumiin kuuluvat mm. pilkki- ja onkikilpailut, ulkoilu- ja yleisötapahtumatt. Yhdistys järjestää myös retkiä,  vierailuja laitoksiin sekä vastaa Sylkynpään uimarannan keväisestä kunnostamisesta.
 

MITEN PÄÄSEN TOIMINTAAN MUKAAN?

Pääset toimintaan mukaan ottamalla yhteyttä yhteyshenkilöihin (yhteystiedot alla), osallistumalla kyläyhdistyksen järjestämiin tilaisuuksiin ja yleisiin kokouksiin (2 kertaa vuodessa). Muistathan, että voit osallistua toimintaan omien resurssiesi mukaan ja esittää myös uusia toimintamuotoja kyläyhdistykselle. Kaikki esitykset käsitellään yhdistyksen hallituksen (kylätoimikunta) kokouksessa.  Pienikin panos on iso apu ja kaikki ideat ja uudet toimijat ovat tervetulleita.
 

MITEN SAAN TIETOA KYLÄYHDISTYKSEN TOIMINNASTA?

Kyläyhdistys tiedottaa toiminnastaan
- Näillä verkkosivuilla
- Puruvesi-lehden Muistilista-palstalla
- Koteihin jaettavissa tiedotteissa
- Kylätalo Nousulan ja Niskavuoren Portin ilmoitustaululla
- Ota rohkeasti yhteys myös yhteyshenkilöihin
 

YHTEYSHENKILÖT KYLÄYHDISTYKSESSÄ  

Heikki Pulkkinen, varapj.
yhteystiedot p. 040 045 5578, s-posti; Heikki.Pulkkinen(at)lahitapiola.fi


 
 
Powered by Smart Kotisivutyökalu